CJNC

El Cor Jove Nacional de Catalunya està format per uns 30 cantaires d’entre 18 i 28 anys de tot el territori català i seleccionats després d’un procés d’audicions.

Aquest cor va néixer l’any 2013 amb la voluntat de dotar el país d’una eina per a la normalització del cant coral. A cada edició els cantaires són rotatoris i van canviant cada any “perquè pugui entrar nou jovent”. És  una eina imprescindible per a la formació de joves cantaires.

Un dels directors del Cor Jove Nacional de Catalunya de l’edició de 2013, Xavier Puig, el descriu com la “punta de llança perquè qualsevol jove que vulgui pugui cantar en un alt nivell”. Segons ell, el resultat del cor és “sorprenent i molt potent”.

El primer Stage del Cor Jove Nacional de Catalunya va tenir lloc a la ciutat de Vic l’última setmana de juliol de 2013. La segona edició es va celebrar al monestir de Sant Daniel de Girona del 18 al 27 de juliol de 2014. La tercera, vam estar a Vilafranca del Penedès, del 16 al 26 de juliol de 2015. L’any passat vam anar a Vila-seca, al Conservatori Josep Carreras, durant la setmana del 26 de juliol al 2 d’agost. Després vam marxar cap a França a participar al festival Les Choralies juntament amb els Cors Joves Nacionals de França, Itàlia i Noruega. Allà hi vam ser del 3 d’agost al 12 d’agost.

Enguany som altre cop a Vila-seca, al Conservatori Josep Carreras. Farem l’estada durant l’última setmana d’agost.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s